Palvelumme

Entek Oy on palveleva LVI-insinööritoimisto. Palvelumme kattavat rakentamisen eri vaiheet. Huomioimme asiakkaan tarpeet ja olemme tavoitettavissa!

Mitä energiansäästämisessä kannattaisi tehdä?

 

Mikä lämmitysmuoto on järkevin?

 

Pitäisikö poistoilmasta ottaa lämpöä talteen?

 

Onko kaukolämpö halvempi kuin maalämpö?

 

 

 

Vastaamme näihin kysymyksiin, kun teemme kiinteistökohtaisen energiakatselmusraportin

 

 

 

Isännöintitoimistoille

Meillä on alan uusin tietotaito, ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme. Laajan yhteistyöverkoston kautta palvelumme kattavat myös isommat hankkeet. Meille on tärkeää pysyä mukana alan kehityksessä, ja haluamme hyödyntää monipuolisesti eri energialähteitä suunnittelussamme.

Tiivistämällä yhteistyötä opimme tuntemaan kiinteistöt, jolloin ongelmiin voidaan puuttua ennakoivasti.

Teemme kiinteistöjen talotekniikan tilasta puolueettomia kuntoarvioita taloyhtiölle. LVI-taloteknisen kuntoarvioraportin avulla hahmotat selvästi, mitä eri LVI- tekniikan kehityskohtia kiinteistössä on tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä! Selvitetään vaihtoehdot kiinteistösi energiatehokkuuteen ja kulujen säästämiseen!

LVI(A)-suunnittelu

LVI(A)-hankesuunnittelu

LVI(A)-Valvonta

LVI(A)-asiantuntijapalvelut

LVI(A)-talotekninen kuntoarvio

Energiakatselmusraportti

Energiatodistusten laadinta

Pääsunnittelu linjasaneeraus hankkeissa

LVI-suunnitelman pitää olla paljon enemmän kuin lain edellyttämä piirros.

Oikein suunniteltu ja mitoitettu LVI-tekniikka on yhteensopiva rakennustekniikan kanssa, energiatehokas ja ottaa huomioon rakennuksen käyttäjän tarpeet.

Rakennusliikkeille

Teemme LVI-suunnittelua pientaloista kerrostaloihin ja teollisuuskiinteistöihin. Lisäksi meillä on kokemusta moduulirakentamisesta. Kohteinamme on ollut niin omakotitaloja kuin siirrettäviä koulurakennuksia moduulituotannon puolella. 

Olemme tehneet LVI-suunnittelua CLT-moduuleista rakennettuihin kohteisiin. CLT-moduuleista rakennetut kohteet ovat olleet omakotitaloja, paritaloja ja luhtitaloja.

Yhteistyötä tiivistämällä pystymme palvelemaan loppuasiakasta parhaalla mahdollisella tavalla sekä kehittämään suunnittelun laatua.

Töitämme

Panostamme asiakkuuksiin, ihmisiin ja yhteistyökumppaneihin. Kehitämme toimintaa asiakkailta saatujen palautteiden perusteella ja pitämällä huolta omasta osaamisestamme. Olemme LVI-suunnittelun ja -konsultoinnin asiantuntijayritys. Toimimme asiantuntijana talotekniikkasuunnittelussa ja monilla sen erityisalueilla.

CADS Hepac

Suunnittelemme kohteemme CADS Hepac -suunnitteluohjelmalla, jolla voimme tuottaa kohteista niin perinteiset 2D-työkuvat kuin myös täydelliset 3D-mallit sekä tarkat määrälaskelmat.

IFC-mallinnukset

Suunnittelemme kohteemme oikeissa koroissa CADS HEPAC- suunnittelu-ohjelmalla. Tämä mahdollistaa IFC-mallinnuksien tekemisen. Näin varmistamme, ettei suunnitelmissamme tule yhteentörmäyksiä rakenneosien kanssa.

#suunnitellaankoensin

Entek Oy palvelee rakentamisen eri vaiheissa

OTA YHTEYTTÄ

044 7209 065

myynti@entek.fi

Telkkistentie 7, 70460 kuopio

Me olemme tavoitettavissa!

Palvelemme sekä rakennusliikkeitä ja isännöintitoimistoja että yksityisasiakkaita. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut.